Sos pesto cu busuioc, migdale si rosii uscate
Reteta culinara Sos pesto cu busuioc, migdale si rosii uscate din categoria Sosuri. Specific Italia. Cum sa faci Sos pesto cu busuioc, migdale si rosii uscate
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sos pesto cu busuioc, migdale si rosii uscate
Un sos pesto de casa facut rapid cu ingredientele avute la indemana.Ce bun este acest sos, puneti o lingura si veti parfuma pastele sau mancarea dvs. Plecam in vacanta si am adunat tot busuiocul . L-am facut fara parmezan, se poate adauga dupa daca este nevoie. Foarte bun, am facut dovlecei sotati cu el , o minunatie.
INGREDIENTE
Ingrediente Sos pesto cu busuioc, migdale si rosii uscate
50 gr de foi de busuioc
70 gr ulei de masline sau uleiul de la rosiile uscate
3 felii de rosie uscata
50 gr migdale feliate
1 catel bun de usturoi
piper proaspat macinat
sare groasa