Sos roșu usturoiat

Reteta culinara Sos roșu usturoiat din categoria Sosuri. Specific Romania. Cum sa faci Sos roșu usturoiat

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sos roșu usturoiat

 

Este un sos recomandat pentru preparatele la gratar

Ardei gras 2 buc. Roșii 2 buc. Leurdă 2 leg. Sare si piper dupa gust. Coacem legumele, eu am ales sa le gratar dar le puteti coace fie la cuptor, fie la aragaz in functie de posibilitatea fiecaruia, dupa ce sunt fierte uniform le punem intr-un vas cu capac cu putina sare cca. 5 minute. Le scoatem si le curatam de coaja, le curatam si le punem intr-un vas unde se pot amesteca, spalam leurda si o adaugam, sare si piper dupa gust. Se amestecă și este gata de servit. Pofta buna dragilor.

Ingrediente Sos roșu usturoiat

Ardei gras 2 buc.

Roșii 2 buc.

Leurdă 2 leg.

Sare si piper dupa gust.

Categorii