Sos roșu usturoiat
Reteta culinara Sos roșu usturoiat din categoria Sosuri. Specific Romania. Cum sa faci Sos roșu usturoiat
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sos roșu usturoiat
Este un sos recomandat pentru preparatele la gratar
Ardei gras 2 buc. Roșii 2 buc. Leurdă 2 leg. Sare si piper dupa gust. Coacem legumele, eu am ales sa le gratar dar le puteti coace fie la cuptor, fie la aragaz in functie de posibilitatea fiecaruia, dupa ce sunt fierte uniform le punem intr-un vas cu capac cu putina sare cca. 5 minute. Le scoatem si le curatam de coaja, le curatam si le punem intr-un vas unde se pot amesteca, spalam leurda si o adaugam, sare si piper dupa gust. Se amestecă și este gata de servit. Pofta buna dragilor.Ingrediente Sos roșu usturoiat
Ardei gras 2 buc.
Roșii 2 buc.
Leurdă 2 leg.
Sare si piper dupa gust.