Spritz aperol

Aperol Spritz este un cocktail racoritor foarte indragit in Italia, cu o aroma placuta de citrice si un continut de alcool relativ mic. Aperolul a fost inventat de fratii Barbieri Silvio si Luigi, din Padova. A fost creat în anul 1919, dar a ramas in anonimat pana in al Doilea Razboi Mondial, cand tinerii italieni s-au indragostit de gustul lui amarui.

Timp de preparare 5 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Spritz aperol

Intr-un pahar cu picior, puneți 1/2 felie de portocala. Umpleti aproximativ 1/3 din pahar cu Aperol.

Apoi, completati aproximativ 2/3 din pahar cu Prosecco.

Adaugati putina apa carbogazoasa si amestecati cu o lingura.

Spritz-ul dvs. e gata de servit!

Ingrediente Spritz aperol

Aperol

Prosecco

apa carbogazoasa

felie de portocala

Categorii