Sticksuri cu feta si susan

Branza Feta de obicei o mancam in salata greceasca, insa astazi va propunem sa-o mancam sub forma de batoane acoperite cu seminte de susan! O reteta usoara pentru un aperitiv sau insotite de o salata. In plus, nu este nevoie de multe ingrediente pentru a le face, asa ca nu ezitati!

Timp de preparare 28 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Sticksuri cu feta si susan

Taiati bucata de feta in 6 batoane de aceeasi marime.

Treceti fiecare baton de branza prin faina, apoi treceti-le prin ouale batute.

La final, treceti batoanele prin susan, astfel incat acestea sa fie bine acoperite. Puneti in frigider timp de 20 de minute.

Prajiti in ulei fierbinte, cate 2 minute pe fiecare parte.

Gata!

Ingrediente Sticksuri cu feta si susan

180 gr de feta

50 gr de faina

2 oua

100 gr susan

ulei pentru prajit

Categorii