STRUDEL CU MERE SI PRUNE USCATE

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare STRUDEL CU MERE SI PRUNE USCATE

Se taie merele in cubulete apoi se calesc intr-o tigaie, cu zaharul tos si prunele uscate. Se aromatizeaza cu scortisoara apoi se umple aluatul foietaj cu aceasta compozitie. Strudelul astfel obtinut se coace la 200 de grade Celsius timp de 30 de minute. Se pudreaza cu zahar si se garniseste cu sos de vanilie si de ciocolata.

Ingrediente STRUDEL CU MERE SI PRUNE USCATE

Aluat foietaj - 800 gr

Mere - 2 kg

Prune uscate - 200 gr

Zahar tos - 350 - 400 gr

Zahar pudra - 100 gr

Biscuiti - 200 gr

Sos de vanilie - 300 gr

Sos de ciocolata - 300 gr

Scortisoara - 100 gr

Categorii