Sufleu de brocoli

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufleu de brocoli

Se desface brocoli in bucatele mai mici, se spala si apoi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca. 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa. Se unge o tava cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de brocoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins, cca. 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat. Pofta buna!

Ingrediente Sufleu de brocoli

250 g brocoli verde

150 g branza de vaci

2-3 oua

1 lg smantana

1 lingurita legume deshidratate

sare

ulei de masline

Categorii