Supa de mazare uscata

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de mazare uscata

Mazarea trebuie clatita si o punem la fiert intr-o oala cu 10 pahare de apa. Cand incepe sa fiarba, facem focul mai mic si lasam sa fiarba aproape o ora pina mazarea se inmoaie, se adauga ceapa, morcovul si praful de supa si se mai lasa putin la fiert. Se macina supa la blender si se strecoara prin sita ca supa sa iesa cremoasa. Se prajeste kabanosul taiatt felioare si se adauga la supa si se mai fierbe 10 minute; se da la gust cu sare si piper. Se serveste cu felii de paine coapte in cuptor sau la toster si frecate cu usturoi. O minunata supa de iarna destul de rapida si usoara!

Ingrediente Supa de mazare uscata

11/2 pahar de mazare uscata

1ceapa mare taiata cuburi

2linguri de praf de supa de pasare

4 bucati kabano

1morcov ras pe razatoare

8-10 pahare de apa

Categorii