SUPA DE USTUROI CU CRUTOANE

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare SUPA DE USTUROI CU CRUTOANE

Ceapa si usutoroiul se curata, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina, se amesteca si se stinge cu jumatate din cantitatea de lapte. Cand incepe sa fiarba, se toarna si supa. Se amesteca, se potriveste de sare si piper si apoi se adauga restul de lapte si putina frisca lichida. Se lasa sa clocoteasca dar se amesteca ca sa nu se prinda. Intre timp se prajesc feliile de toast si se taie in patratele. Cand supa a fiert se adauga si frunzele de patrunjel. Se serveste cu crutoane. Enjoy!

Ingrediente SUPA DE USTUROI CU CRUTOANE

-3 linguri ulei

-6 catei de usturoi

-1 ceapa

-2 linguri de faina

-1/2 litru de lapte

-1/2 litru supa/zeama de vita

-un praf de sare

-frisca lichida

-2 felii de toast

-frunze de patrunjel

Categorii