Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci

Fierbeti pastele al dente, scurgeti-le si clatiti-le cu apa rece. Cat se fierb pastele pregatiti sosul. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie si adaugati ceapa si usturoiul, tocate marunt. Lasati cat sa devina aurii si adaugati ciupercile curatate si taiate bucatele. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba inabusit pana se inmoaie ciupercile. Dati deoparte si adaugati in suvoi subtire smantana amestecand continuu sa se omogenizeze. Potriviti de sare si piper si mai dati inapoi la foc mic cateva clocote, cam 1-2 minute. Amestecati cu pastele si presarati patrunjel proaspat tocat. Serviti calde, eventual tineti farfuriile de servit la cald.

Ingrediente Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci

- 350 g paste tagliatelle

- 350 g ciuperci champignon proaspete

- 3-4 linguri ulei de masline

- 1 ceapa medie

- 4 catei de usturoi

- 200 ml smantana pentru gatit

- sare

piper

- patrunjel verde

Categorii