Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar - Cum se prepara Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar
Sezonul caiselor se apropie, va propun o reteta delicioasa si usor de facut. Pentru Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, unt, indulcitor, caise, pudra de migdale, oua si smantana lichida.
Ingrediente Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar
Aluat dulce
250 g de faina 125 g de unt moale 50 g de indulcitor naturall Xylitol (sau zahar pudra) 1 ouGarnitură:
15 caise 100 g indulcitor naturall Xylitol (sau zahar) 60 g pudra de migdale 2 oua 200 ml smantana lichida 1 plic zahar vanilat sau 1 lingura indulcitor+ vanilieCum se prepara Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar
Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura ambianta. Se toarnă făina în ploaie într-un recipient. Se adaugă restul de ingrediente si se framanta cu robotul sau cu mana până când obtinem o bula de aluat.
Lăsați aluatul sa se odihneasca timp de 30 minute în frigider..
Etalati aluatul (intre doua foi de copt) si puneti-l pe fundul unei tave acoperita cu foaie de copt.
Intepati-l cu o furculita.
Garnitura: Bateti ouale bine cu indulcitorul. Adaugati smantana, pudra de migdale si amestecati. Turnati peste aluat.
Spalati, curatati de samburi caisele si taiati-le in 4. Amestecati-le cu un plic de zahar vanilat si asezati-le in tava.
Dati la cuptorul incins la 180°C si lasati 40 de minute.
Lasati sa se raceasca si decorati dupa dorinta.
Încearcă și rețeta de Tartă cu cremă de vanilie și banane, un desert delicios sau rețeta de Tarte tatin.
Îți recomandăm și rețeta de Tartă răsturnată cu portocale.
Ingrediente Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar
250 g de faina
125 g de unt moale
50 g de indulcitor naturall Xylitol (sau zahar pudra)
1 ou
15 caise
100 g indulcitor naturall Xylitol (sau zahar)
60 g pudra de migdale
2 oua
200 ml smantana lichida
1 plic zahar vanilat sau 1 lingura indulcitor+ vanilie