Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv - Cum se prepara Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv.
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
Savureaza o delicioasa tarta cu sunca si cascaval, perfecta pentru orice masa. Cu un aluat fraged si o umplutura bogata de sunca si cascaval, aceasta tarta este usor de preparat si ideala pentru pranzuri, cine sau brunch-uri. Pentru Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, ardei kapia, cascaval, sunca, smantana.
Ingrediente Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv 300 gr faina 1 plic de drojdie uscata sare piper 1 buc ou 1 buc ardei kapia 1 legatura de marar verde 125 gr margarina topita 50 gr cascaval 250 gr sunca 200 ml smantana 20 % grasime 1 lingura ulei 1 buc ou de uns deasupra sau mozzarela rasaCum se prepara Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
Se amesteca faina cu pliculetul de drojdie uscata, peste care se pune sarea si piperul dupa gust,
Se topeste margarina. Se taie sunca si cascavalul apoi ardeiul, Toate acestea impreuna cu oul se pun peste ingredientele uscate. Se amesteca sa se omogenizeze.
Lasam aluatul format timp de 1 ora sa se odihneasca.
Se pune aluatul apoi intr-o tava de tarta in care in preabalil am pus hartie de copt.
Deasupra ungem cu ou batut sau punem mozzarella rasa.
Eu nu am avut asa ca am uns-o.
Se coace pentru 30-35 minute.
Incearca si reteta de Tarta cu ciuperci si sunca, un aperitiv foarte gustos sau varianta de Tarta cu ceapa.
Iti recomandam si reteta de Quiche cu dovlecei.
Ingrediente Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
Ingrediente Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
300 gr faina
1 plic de drojdie uscata
sare
piper
1 buc ou
1 buc ardei kapia
1 legatura de marar verde
125 gr margarina topita
50 gr cascaval
250 gr sunca
200 ml smantana 20 % grasime
1 lingura ulei
1 buc ou de uns deasupra sau mozzarela rasa