Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel
Reteta culinara Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel
O tartă decadentă cu mousse de ciocolată neagră, cremă de cocos şi unt de arahide, într-o crustă sărată de covrigei brezel. Se califică perfect în categoria acelor reţete ciocolatoase to die for(asta şi la propriu dacă aveţi probleme cu glicemia :P ) Combinaţia de blat sărat cu ciocolată neagră intensă şi cremă de cocos a cucerit din prima pe toţi cei care au gustat-o. Un dulce făcut pentru a satisface poftele de decadenţă ciocolatoasă dusă la extrem. Nicio zi fara ciocolata!
Ingrediente Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel
Blat Pretzel:
- 250 covrigei brezel
- 100 g unt
- 2 linguri zahăr de cocos
Mousse de ciocolată neagră:
- 220 ciocolată amăruie min 70% cacao de bună calitate
- 250 ml frişcă de cocos
- 2 albuşuri - coajă de portocală
- 2 linguri zahăr de cocos
- 60 ml apă fierbinte
Cremă de cocos şi unt de arahide
- o conservă cremă de cocos (se găseşte la plafaruri)
- 3 linguri mari cu unt de arahide
- 1/2 linguriţă extract de vanilie