Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci - Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Ingrediente Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci 1 aluat foietaj 400 g 100 g cremă de brânză 2 pere 50 g miez de nucă 100 g gorgonzola picantă 20 g miere 100 g prosciutto crudo Busuioc si cimbrisor verdeCum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie cate o bordura de cca 2 cm, de jur imprejurul foii. Întindeți uniform crema de brânză pe suprafața aluatului, mai putin bordura. Feliați perele și așezați-le peste crema de brânză. Presărați miezul de nucă peste pere si putin cimbrisor. Totul intra la cuptor, la 190 grade C, pentru cca 20 de minute, până când aluatul este frumos rumenit și crocant. Adăugați bucățele de gorgonzola picantă peste tarta fierbinte. Garnisiți ușor tarta cu miere. Împăturiți prosciutto crudo și așezați-l deasupra. Lăsați să se răcească puțin înainte de a tăia și de a servi. Poftă bună!
Ingrediente Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Ingrediente Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
1 aluat foietaj 400 g
100 g cremă de brânză
2 pere
50 g miez de nucă
100 g gorgonzola picantă
20 g miere
100 g prosciutto crudo
Busuioc si cimbrisor verde