Tartine cu branza, nuci si pere

Reteta culinara Tartine cu branza, nuci si pere din categoria Dulciuri. Cum sa faci Tartine cu branza, nuci si pere
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tartine cu branza, nuci si pere
Pentru cina din seara asta am ales sa fac cateva tartine usurele si frumusele cu branzeturi. Daca nu ati incercat pana acum combinatia de branza cu fructe a venit timpul sa probati. Este un deliciu al bucatariei fraceze. Au sute de feluri de branzeturi si exista o poveste de dragoste interminabila intre ei si branzeturi. Cred ca in alta viata am fost frantuzoiaca:)) Aceste tartine sunt foarte versatile si se fac rapid. Folositi branzeturi Camembert, Roquefort, care se topesc la cuptor, dar care au gustul inconfundabil. Am inlocuit branza Roquefort cu traditionala noastra branza de burduf, neaparat una de calitate, care mi-a alinat pofta dupa branzeturile fracezilor:)) Pe Timea o rog sa puna mana la ochi...:))))
Ingrediente Tartine cu branza, nuci si pere
200 gr branza dulce de vaci(eu am avut facuta in casa)
20 ml ulei de masline
1 ou
100 ml lapte batut
1 lingurita sare
1 lingura zahar
500 gr faina
15 gr drojdie proaspata
pentru garnisit:
branza Camembert
branza de burduf
1 para
1 pumn de nuci