Terci de ovaz cu cacao si banane

Reteta culinara Terci de ovaz cu cacao si banane din categoria Dulciuri. Cum sa faci Terci de ovaz cu cacao si banane

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Terci de ovaz cu cacao si banane

 

O idee de mic dejun rapid si delicios.

 

INGREDIENTE
50 g fulgi de ovaz un praf de sare 1 lingura de cacao 250 ml lapte de migdale(puteti pune si lapte de vaca/ de soia, alegeti ce va place) 1 banana coapta bine si pasata cu furculita Optional: 1 lingurita de miere felii de banane pentru servit sau alte fructe care va plac(cred ca merg grozav si niste fructe de padure, zmeura, afine...sau niste piersici)

Punem intr-o craticioara fulgii de ovaz, praful de sare si cacaua si amestecam cu o lingura.

Peste acest amestec adaugam laptele de migdale si amestecam bine compozitia.

Dam craticioara pe foc mic si amestecam des pana cand compozitia se ingroasa, ca o budinca(daca adaugati lapte de vaca, aveti grija la spuma). Totul va dura 5-7 minute.

Dupa ce terciul este gata, il dam deoparte si il lasam la racit 2-3 minute.

Adaugam apoi o banana pasata si amestecam compozitia.

Turnam intr-un bol, decoram cu felii de banane si o lingurita de miere, apoi servim.

Va doresc Pofta Buna!

Ingrediente Terci de ovaz cu cacao si banane

50 g fulgi de ovaz

un praf de sare

1 lingura de cacao

250 ml lapte de migdale(puteti pune si lapte de vaca/ de soia, alegeti ce va place)

1 banana coapta bine si pasata cu furculita

1 lingurita de miere

felii de banane pentru servit sau alte fructe care va plac(cred ca merg grozav si niste fructe de padure, zmeura, afine...sau niste piersici)

Categorii