Tiramisu cu mandarine
Un desert simplu !
Instructiuni de preparare Tiramisu cu mandarine
Se decojesc mandarinele si le taiem sa ramana doar pulpa fara pielite.Portocalele le stoarcem.Se amesteca marcarponele cu zaharul vanilat si 100 ml suc de portocale. Se adauga frisca batuta peste mascarpone si se amesteca manual.
Se insiropeaza rapid fiecare piscot in restul de suc de portocale, sa fie doar putin umede si se aseaza unul langa altu in tava, deasupara se aseaza mandarinele, acoperite cu jumate din cantitatea de crema, se aseaza al 2-lea strat de piscoturi insiropate in suc si se aseaza restul de crema. Se presara ciocolata rasa pe tiramisu. se lasa la frigider cca 3-4 ore. Pofta Buna!
Ingrediente Tiramisu cu mandarine
500 g piscoturi
1 kg mandarine
400 g mascarpone
400 ml frisca
3 portocale sau 300 ml suc de portocale
1 plic de zahar vanilat
100 g ciocolata