Tiramisu cu zmeura - petitchef

Pentru un desert delicios, gourmet si fructat, lasati-va tentati de tiramisu cu zmeura. O reteta fara gatit, explicata pas cu pas in videoclipul nostru. Nu uitati de fulgii de migdalele usor rumeniti. Va garantam ca vor face diferenta ;-)

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tiramisu cu zmeura - petitchef

Se amesteca siropul de zmeura cu apa si se inmoaie piscoturile cu fata in jos pentru cateva secunde.

Aranjati piscoturile inmuiate pe fundul vasului.

Se separa albusurile de galbenusuri si se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine un amestec cremos. Se adauga mascarpone si se amesteca bine.

Bateti bine albusurile spuma si adaugati-le usor spre amestecul de mascarpone.

Aranjati jumatate de amestec peste piscoturi, apoi puneti jumatate din zmeura peste crema.

Faceti din nou un strat de piscoturi inmuiati, apoi turnati restul cremei si intindeti-o bine.

Se presara fulgi de migdale si se pune restul de zmeura peste tiramisu. Puneti in frigider cel putin 4 ore.

Gata!

Ingrediente Tiramisu cu zmeura - petitchef

500 gr zmeura

24 piscoturi

50 ml de sirop de zmeura

20 ml apa

250 gr mascarpone

100 gr zahar

2 oua

fulgi de migdale

Categorii