Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens

Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens - Cum se prepara Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens

 

Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens, perfect pentru cei care iubesc deserturile cu cafea. Aceasta varianta la pahar este mai rapida si este ideala pentru cand vrei sa servesti musafirii. Pentru acest Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens ai nevoie de cateva ingrediente: piscoturi, cafea, zahar, mascarpone, smantana, lichior amaretto si cacao.  

Ingrediente Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens: 100 gr piscoturi 300 gr smantana pentru frisca 150 gr mascarpone 200 ml cafea indulcita 80 gr zahar pudra 30 ml amaretto cacao pudra

Cum se prepara Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens:

Prepara cafeaua si lasa la racit.

Pregateste formele pentru desert.

Mixeaza spuma smantana pana se face frisca, apoi adauga branza mascarpone si zaharul pudra. Omogenizeaza si la final adauga lichiorul. Amesteca bine.

In fiecare pahar, pune 2 linguri de crema, apoi asaza cate 1-2 piscoturi, insiropeaza cu cafea, pune alte 2 linguri de crema si pudreaza cu cacao.

Pastreaza desertul la rece pana in momentul servirii.

Acest Tiramisu la pahar este un desert care se face foarte usor, fara coacere si extrem de gustos si aromat.

Incearca si reteta de Tiramisu sau varianta de Tiramisu cu fistic, un desert excelent de gustos.

Iti recomandam si reteta de Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si racoritor.

Ingrediente Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens

Ingrediente Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens:

100 gr piscoturi

300 gr smantana pentru frisca

150 gr mascarpone

200 ml cafea indulcita

80 gr zahar pudra

30 ml amaretto

cacao pudra

Categorii