Tocana mexicana de pui

Reteta culinara Tocana mexicana de pui din categoria Dulciuri. Cum sa faci Tocana mexicana de pui

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocana mexicana de pui

 

INGREDIENTE
4 pulpe de pui 1 conserva de fasole rosie 2 ardei grasi taiati cubulete(eu am avut la congelator) 1 ceapa 2 conserve de rosii in suc sare piper boia de arde iute 1 varf cutit fulgi de ardei chilli 400 g carnati de casa afumati cimbru 1 foaie de dafin 250 ml apa

Curatam pulpele de eventualele pene,le crestam putin,le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit inuleiul incins.

Le scoatem pe un platou care il vom acoperi cu un capac.

In uleiul de la carne adaugam ceapa tocata,1/3 cana de apa si lasam sa se prajeasca putin dupa care adaugam ardeiul si lasam sa se prajeasca cca 2 min.

Adaugam condimente dupa gust,rosiile cu tot cu suc,apa,amestecam si acoperim cu un capac.

Cand incepe sa fiarba adaugam carnea de pui (care am ruptcu 2 furculite)lasam sa fiarba cca 5-8 min dupa care adaugam fasolea trecuta pe sub un jet de apa.

Lasam sa mai fiarba cca 5 min,amestecand ocazional,adaugam carnati taiaiti bucati si mai lasam sa se gateasca cca 2 min.

Ingrediente Tocana mexicana de pui

4 pulpe de pui

1 conserva de fasole rosie

2 ardei grasi taiati cubulete(eu am avut la congelator)

1 ceapa

2 conserve de rosii in suc

sare

piper

boia de arde iute

1 varf cutit fulgi de ardei chilli

400 g carnati de casa afumati

cimbru

1 foaie de dafin

250 ml apa

Categorii