Tocana mexicana de pui
Reteta culinara Tocana mexicana de pui din categoria Dulciuri. Cum sa faci Tocana mexicana de pui
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana mexicana de pui
INGREDIENTE
Curatam pulpele de eventualele pene,le crestam putin,le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit inuleiul incins.
Le scoatem pe un platou care il vom acoperi cu un capac.
In uleiul de la carne adaugam ceapa tocata,1/3 cana de apa si lasam sa se prajeasca putin dupa care adaugam ardeiul si lasam sa se prajeasca cca 2 min.
Adaugam condimente dupa gust,rosiile cu tot cu suc,apa,amestecam si acoperim cu un capac.
Cand incepe sa fiarba adaugam carnea de pui (care am ruptcu 2 furculite)lasam sa fiarba cca 5-8 min dupa care adaugam fasolea trecuta pe sub un jet de apa.
Lasam sa mai fiarba cca 5 min,amestecand ocazional,adaugam carnati taiaiti bucati si mai lasam sa se gateasca cca 2 min.
Ingrediente Tocana mexicana de pui
4 pulpe de pui
1 conserva de fasole rosie
2 ardei grasi taiati cubulete(eu am avut la congelator)
1 ceapa
2 conserve de rosii in suc
sare
piper
boia de arde iute
1 varf cutit fulgi de ardei chilli
400 g carnati de casa afumati
cimbru
1 foaie de dafin
250 ml apa