Tort cu capsuni Fraisier
Reteta culinara Tort cu capsuni Fraisier din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Tort cu capsuni Fraisier
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu capsuni Fraisier
"Ziua cand imi rasfat nevasta" Este o reteta clasica a bucatariei franceze compusa din pandispan, capsuni si crema de vanilie cu unt. Se poate decora cu martipan. Va prezint o varianta cu frisca (in loc de unt). http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/07/tort-cu-capsuni-fraisier_30.html
Ingrediente Tort cu capsuni Fraisier
500 gr de capsuni
4 oua
1 varf de cutit de sare
6 linguri de zahar
5 linguri de ulei
6 linguri de faina
1 lingura de praf de copt
600 ml de lapte
3 galbenusuri de ou
vanilie pudra
4 linguri de amidon de porumb-maïzena
100 gr de zahar
50 gr de unt
4 foi de gelatina
25 cl smantana lichida
2 linguri de zahar
1 plic de zahar vanilat
1 plic de chantifix
200 ml de apa
40 g de zahar
1 plic de zahar vanilat