Tort cu mere crude
Instructiuni de preparare Tort cu mere crude
Stafidele se inmoaie in rom. 4 mere se curata si se razuiesc. Se scurg bine de zeama si se amesteca cu stafidele, biscuitii sfaramati, nucile, zaharul pudra si coaja de lamaie.
Se pune intr-un bol si se da la rece 30 minute. Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca batuta si felii din marul ramas.
Budinca rece DiplomatBudinca de nuciSalata cu mere si portocaleChec cu mereInghetata MalagaSufleu de mere cu friscaMiss MarpleInghetata de mere.
Crema de merePiure de mere coapteDesert instantSalata de caise cu friscaBomboane de biscuiti cu visineTort cu friscaDesert la minut.
Ingrediente Tort cu mere crude
5 mere,
250 g biscuiti,
50 g stafide,
1 lingura esenta rom,
75 g nuci macinate,
50 g zahar pudra,
100 g frisca,
coaja rasa de la 1 lamaie.