Tort cu miere si cafea

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort cu miere si cafea

Se amesteca mierea cu galbenusurile, pina ce se obtine o crema consistenta. Se adauga scortisoara, romul, cafeaua si se amesteca din nou. Se amesteca pesmetul de turta dulce cu faina si praful de copt si, alternativ, se incorporeaza in compozitie, impreuna cu albusurile batute spuma. Se coace aluatul in forma de tort. Dupa ce s-a racit, se taie tortul si se umple cu crema de cafea, se aplica o glazura de rom si se decoreaza, cu cornetul, cu glazura de cacao.

Ingrediente Tort cu miere si cafea

250 gr. miere

5 linguri faina

2 linguri pesmet de turta dulce

6 oua

1 lingurita praf de copt

½ lingurita scortisoara pisata

20 gr. cafea macinata fin

1 lingura rom

crema de cafea

glazura de rom

glazura de cacao

Categorii