Tort de cafea cu crema mascarpone si piersici

Reteta culinara Tort de cafea cu crema mascarpone si piersici din categoria Dulciuri. Specific Italia. Cum sa faci Tort de cafea cu crema mascarpone si piersici

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort de cafea cu crema mascarpone si piersici

 

INGREDIENTE
Blat de cacao: 6 oua 200 g zahar 150 g faina 4 Lg cafea instant 1 praf Sare 1 lingurita praf de copt Crema mascarpone si piersici : 250 g mascarpone 400 ml frisca indulcita 2 piersici 6 lg zahar pudra 1 lingura gelatina Pt.ornat: 100 ml frisca indulcita Bombonele colorate

Ingrediente Tort de cafea cu crema mascarpone si piersici

Blat de cacao:

6 oua

200 g zahar

150 g faina

4 Lg cafea instant

1 praf Sare

1 lingurita praf de copt

Crema mascarpone si piersici :

250 g mascarpone

400 ml frisca indulcita

2 piersici

6 lg zahar pudra

1 lingura gelatina

Pt.ornat:

100 ml frisca indulcita

Bombonele colorate

Categorii