Tort de ciocolata cu whisky

Reteta culinara Tort de ciocolata cu whisky din categoria Dulciuri. Cum sa faci Tort de ciocolata cu whisky

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort de ciocolata cu whisky

 

INGREDIENTE

Crema:

500g ciocolata 400 ml frisca lichida/smatana dulce 100 g unt/margarina la temperatura camerei 50ml whisky

Pandispan:

10 oua 275g faina 300g zahar 25g cacao un varf de cutit de sare coaja de lamaie

Sirop:

350ml cafea mai slaba 3 linguri whisky zahar-dupa gust.

Decor:

100g ciocolata 1 lingurita unt 2-3 linguri frisca lichida.

Ingrediente Tort de ciocolata cu whisky

500g ciocolata

400 ml frisca lichida/smatana dulce

100 g unt/margarina la temperatura camerei

50ml whisky

10 oua

275g faina

300g zahar

25g cacao

un varf de cutit de sare

coaja de lamaie

350ml cafea mai slaba

3 linguri whisky

zahar-dupa gust.

100g ciocolata

1 lingurita unt

2-3 linguri frisca lichida.

Categorii