Tort de ciocolata cu whisky
Reteta culinara Tort de ciocolata cu whisky din categoria Dulciuri. Cum sa faci Tort de ciocolata cu whisky
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort de ciocolata cu whisky
INGREDIENTE
Crema:
500g ciocolata 400 ml frisca lichida/smatana dulce 100 g unt/margarina la temperatura camerei 50ml whiskyPandispan:
10 oua 275g faina 300g zahar 25g cacao un varf de cutit de sare coaja de lamaieSirop:
350ml cafea mai slaba 3 linguri whisky zahar-dupa gust.Decor:
100g ciocolata 1 lingurita unt 2-3 linguri frisca lichida.Ingrediente Tort de ciocolata cu whisky
500g ciocolata
400 ml frisca lichida/smatana dulce
100 g unt/margarina la temperatura camerei
50ml whisky
10 oua
275g faina
300g zahar
25g cacao
un varf de cutit de sare
coaja de lamaie
350ml cafea mai slaba
3 linguri whisky
zahar-dupa gust.
100g ciocolata
1 lingurita unt
2-3 linguri frisca lichida.