Tort Floarea Soarelui cu crema de gris (de post)

Reteta culinara Tort Floarea Soarelui cu crema de gris (de post) din categoria Dulciuri. Cum sa faci Tort Floarea Soarelui cu crema de gris (de post)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Floarea Soarelui cu crema de gris (de post)

 

INGREDIENTE
Blat(2 foi): 1 cana de zahar 1/2 cana de ulei 1 cana de apa 2 cani de faina 1 lingura cacao 1 plic praf de copt 1 fiola esenta de rom Crema de gris: 1 litru de apa 8-10 linguri de zahar(adaugati dupa gust) 200 g gris 150 g margarina 5 linguri fulgi nuca de cocos 1 fiola esenta de vanilie In plus: 1 compot de piersici jumatati 2 linguri nuca maruntita 3 linguri gem de piersici cateva linguri fulgi de cocos pentru decor

Ingrediente Tort Floarea Soarelui cu crema de gris (de post)

Blat(2 foi):

1 cana de zahar

1/2 cana de ulei

1 cana de apa

2 cani de faina

1 lingura cacao

1 plic praf de copt

1 fiola esenta de rom

Crema de gris:

1 litru de apa

8-10 linguri de zahar(adaugati dupa gust)

200 g gris

150 g margarina

5 linguri fulgi nuca de cocos

1 fiola esenta de vanilie

In plus:

1 compot de piersici jumatati

2 linguri nuca maruntita

3 linguri gem de piersici

cateva linguri fulgi de cocos pentru decor

Categorii