Tort Padurea Neagra

Reteta culinara Tort Padurea Neagra din categoria Dulciuri. Cum sa faci Tort Padurea Neagra
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort Padurea Neagra
INGREDIENTE
Ingrediente Tort Padurea Neagra
Blat de cacao:
8 oua intregi
200 g zahar tos
150 g faina alba
50 g pudra de cacao
un varf de cutit sare
un plic de zahar vanilat
Umplutura de visine:
600 gr visine sau cirese congelate, fara samburi
150 ml suc de cirese sau compot
200 gr zahar pudra
2 linguri amidon
50 ml visinata sau lichior de visine
Crema de frisca:
400 ml smantana pentru frisca
500 gr mascarpone
120 gr zahar pudra
2 lingurite vanilie
Decor:
fulgi de ciocolata sau ciocolata neagra rasa
cirese confiate sau proaspete