Tort Padurea Neagra

Reteta culinara Tort Padurea Neagra din categoria Dulciuri. Cum sa faci Tort Padurea Neagra

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Padurea Neagra

 

INGREDIENTE
Blat de cacao: 8 oua intregi 200 g zahar tos 150 g faina alba 50 g pudra de cacao un varf de cutit sare un plic de zahar vanilat Umplutura de visine: 600 gr visine sau cirese congelate, fara samburi 150 ml suc de cirese sau compot 200 gr zahar pudra 2 linguri amidon 50 ml visinata sau lichior de visine Crema de frisca: 400 ml smantana pentru frisca 500 gr mascarpone 120 gr zahar pudra 2 lingurite vanilie Decor: fulgi de ciocolata sau ciocolata neagra rasa cirese confiate sau proaspete

Ingrediente Tort Padurea Neagra

Blat de cacao:

8 oua intregi

200 g zahar tos

150 g faina alba

50 g pudra de cacao

un varf de cutit sare

un plic de zahar vanilat

Umplutura de visine:

600 gr visine sau cirese congelate, fara samburi

150 ml suc de cirese sau compot

200 gr zahar pudra

2 linguri amidon

50 ml visinata sau lichior de visine

Crema de frisca:

400 ml smantana pentru frisca

500 gr mascarpone

120 gr zahar pudra

2 lingurite vanilie

Decor:

fulgi de ciocolata sau ciocolata neagra rasa

cirese confiate sau proaspete

Categorii