Tort pescar
Instructiuni de preparare Tort pescar
A mai completat cu 100 g stafide si doi pumni de miez de nuca macinat. Ouale se amesteca cu zaharul, se pun pe baie de abur amestecand pana se ingroase ,apoi se pune o lg de cacao si se mai amesteca putin pana se omogenizeaza cacaoa;se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Untul la temperatura camerei ,se freaca pana se alifiaza bine,se pune cealalta lg de cacao si pe urma crema care s-a racit intre timp. Se adauga miezul de nuca si stafidele.
Pasta de zahar o prepar din zahar pudra de la Dr. Oetker, jeleuri gumate inmuiate in apa calda si colorant alimentar timp de doua ore.
Se pun pe foc pana se dizolva complet, torn peste zaharul pudra, adaug doua linguri de ulei si apoi framant ca pe un aluat cu mainile unse cu ulei.
Ingrediente Tort pescar
Crema:
3 oua intregi,
150 g zahar,
2 l cacao,
1 pachet de unt
Sirop:
400 ml apa,
200 g zahar si 100ml rom.