Torta Caprese

Unul din cele mai populare deserturi italiene. Un desert cu gust de ciocolata, usor de facut. Fara indoiala, niciun membru al familiei nu va rezista. Ingredientul care face diferenta? Pudra de migdale! In combinatie cu oua, va da tortului o textura moale absolut irezistibila. Urmati pasii de realizare din videoclipul de mai jos.

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Torta Caprese

Preincalziti cuptorul la 200° C. Topiti ciocolata cu untul. Se amesteca pudra de migdale cu zaharul pudra.

Bateti ouale cu zahar timp de aproximativ 5 minute. Incorporati usor amestecul de zahar cu puda de migdale si apoi amestecul de ciocolata + unt topit.

Turnati in forma unsa cu unt si coaceti 5 minute la 200° C, apoi 25 de minute la 160 ° C intr-un cuptor cu convectie.

Lasati sa se raceasca si scoateti din forma. Puteti sa pudrati Torta Caprese cu zahar dulce si fulgi de migdale.

Ingrediente Torta Caprese

200 gr ciocolata neagra

150 gr unt

200 gr migdale pudra

50 gr zahar pudra

40 gr zahar

5 oua

Categorii