Turnulet cu mere si violete

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Turnulet cu mere si violete

Se pregateste un ganache din ciocolata topita, se adauga frisca, se amesteca bine apoi se lasa la frigider 30 de minute. Curățați un măr, dați-l pe răzătoare și tăiați-l în bucăți mici. Se prăjește în unt și se prăjește în unt și se pune pe o farfurie. Se răcește bine crema, se toarnă într-un bol, se amestecă, se adaugă siropul de violete, câteva picături de colorant și se amestecă bine. Pe farfurie se pune o felie de mar, deasupra se face din loc in loc rozete cu posh, se acopera cu o alta felie de mar si se procedeaza cu 5 maxim 6 felii; pe ultima felie se face o rozeta mare cu posh, se pune o frunza de menta apoi se serveste imediat.

Ingrediente Turnulet cu mere si violete

2mere mari

100g ciocolata alba

100ml frisca lichida

1lingura sirop de violete

25g unt

cateva picaturi de colorant alimentar mov(rosu+albastru)

Categorii