Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale
Reteta culinara Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale din categoria Dulciuri. Cum sa faci Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale
Rețete de suflet Pentru că îmi doream un desert rapid și răcoritor am ales să fac aceste turnulețe cu biscuiți din comerț și o înghețată rapidă.
biscuiti cu jeleu de portocale si ciocolata (2 portii fiecare) 500 gr iaurt grecesc cu ananas, portocale si mandarine 200 ml frisca 1 lingura zahar pudra cu aroma de vanilie afine pentru servire Amesteca iaurtul cu smantana si zaharul pudra. Pornim mașina de înghețată și turnăm amestecul. În 20 de minute va fi gata. Montați turnurile direct pe plăci cu ajutorul unor discuri din oțel inoxidabil. Pentru fiecare turelă puneți un biscuit pe fund, turnați înghețata, apoi puneți un alt biscuit. Pune formele la congelator pentru cel putin 30 de minute sau pana la servire. \ Scoateți formele din congelator cu 5 minute înainte de servire. Deschidem discurile introducând un cuțit înăuntru. Decorați cu afine.Ingrediente Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale
biscuiti cu jeleu de portocale si ciocolata(cate2 de portie)
500 gr iaurt in stil grecesc cu ananas, portocale si mandarine
200 ml smantana de frisca
1 lingura zahar pudra cu aroma de vanilie
afine pentru servit