Vin fiert - Petitchef

Surprindeti-va invitatii cu un pahar de vin fiert. O reteta festiva cu arome dulci :-) Scortisoara, nucsoara, anason stelat, ca sa nu mai vorbim de cuisoare! Si vinul rosu, desigur ;-)

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Vin fiert - Petitchef

Razuiti coaja de la lamaie si portocala apoi taiati miezul cu cubulete.

Intr-o oala, turnati vinul rosu. Adaugați stelutele de anason si lasati pe foc la putere mica. Adaugati coaja de lamaie si portocala, zaharul, cuisoarele, nucsoara rasa, scorțișoara si citricele.

Fierbeti la foc mic timp de 25 de minute si filtrati inainte de a servi vinul.

Si...gata! Se bea cu...pofta!

Ingrediente Vin fiert - Petitchef

75 ml vin rosu

100 gr zahar

1 baton scorțisoara

3 cuisoare

2 stelute de anason

un praf de nuscoara rasa

1/2 lamaie (si coaja ei)

1 portocala (si coaja ei)

Categorii