10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)
Instructiuni de preparare 10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)
Ingrediente 10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)
Pentru chiftelele cu susan:
carne tocata amestec porc cu vita
1 cartof fiert,condimente,seminte de susan
1 ou
putina faina
Pentru checul aperitiv:
faina
6 oua
cascaval
masline negre
sunculita taraneasca,salam palaciego
1 carnat
1 ardei gras rosu,1 praf de copt
sare
pesmet.
Pentru salata de ciuperci cu pui si maioneza:
1 piept de pui fiert,maioneza
6 ciuperci mari champignion proaspete,1 graunte de usturoi.
Pentru salata de ton cu surimi:1 pachet de baghete surimi
1 file de ton
maioneza
sare
piper
1/2 lamaie.
Pentru snitzel din file de cod: oua
faina,sare
lamaie
vin alb
1 frunza de rozmarin
file de cod.
Pentru snitzel din muschi de porc:
muschi de porc
vin rosu
o frunza de dafin
ulei masline
ou
faina,pesmet.
Pentru piept de pui pane:
piept de pui
ou
faina
sare
miere
lapte
mustar
praf de curry.
Pentru Cordon Bleu:
cascaval
sunca presata,muschi de porc
faina,ou,pesmet
sare,piper
Pnetru tabla de sah: cartofi
carne de porc
patrunjel
unt
Pentru tartinele vesele:
rosie
castravete
masline negre
morcov
sunca presata
oua si branza pentru omleta
ceapa verde si zmeura.