Aprikosenparfait Torte (Tort parfait de caise)

Reteta culinara Aprikosenparfait Torte (Tort parfait de caise) din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Aprikosenparfait Torte (Tort parfait de caise)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aprikosenparfait Torte (Tort parfait de caise)

 

O aroma incredibila,amarettini si flori de trandafiri.

Ingrediente Aprikosenparfait Torte (Tort parfait de caise)

Ingrediente pentru blat:

160 gr.amarettini

100 gr.ciocolata cu alune

2 linguri de ulei

Ingrediente pentru crema:

480 gr .caise din compot

2-3 linguri sirop de trandafiri

3 albusuri

100 gr.zahar

3 galbenusuri

300 gr.frisca lichida

1 plic intaritor de frisca

Ingrediente pentru decor:

1 boboc de trandafir rosu

1 albus de ou

30 grame zahar tos

Categorii