Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un bol, facem urmatorul dressing..... amestecam uleiul scurs de la peste, otetul, zaharul, sarea si piperul. Amestecam bine. Separat, in alt bol, amestecam tonul scurs de ulei, maslinele, porumbul, caperele si alunele. Turnam peste acest amestec dressingul si amestecam usor. Umplem cu acest amestec fiecare jumatate de ardei in parte. Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Ingrediente Ardei grasi umpluti cu salata de peste

3-4 ardei grasi rosii

100 gr masline

porumb din conserva

50 gr capere

alune

peste ton in ulei din conserva

Pentru dressing

otet balsamic sau zeama de lamaie

zahar

sare

piper proaspat macinat

Pentru decor

frunze de patrunjel verde

Categorii