Barcute de andive umplute cu salata exotica

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia și punem semințele la scurs, tocam cubulețe ananasul și de asemenea îl punem la scurs. Desfacem andivele și oprim frunzele mai frumoase, iar restul le tocăm. Amestecam tonul cu andivele, adăugăm smântâna și omogenizăm compoziția, apoi adăugăm ananasul și semințele de rodie. Potrivim gustul de sare și piper și mai lăsăm compoziția să se scurgă circa 10-15 minute, după care o dăm la frigider. Înainte de servire umplem frunzele de andive cu salată. Poftă bună!

Ingrediente Barcute de andive umplute cu salata exotica

2 andive

1/2 rodie

1/2 cutie de ananas din compot

2 cutii de ton (una in suc propiu si una in ulei)

200 g smantana

sare

piper

Categorii