Biscuiti de casa
Biscuiti de casa
Instructiuni de preparare Biscuiti de casa
Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra. Se toarna incet uleiul continuand operatiunea de frecare intr-un singur sens,pana gand se obtine o crema omogena.
Praful de copt se stinge cu o lingura de otet si se pune peste galbenusuri. Se pune un praf de sare,se omogenizeaza.
Faina se cerne si se pune in ploaie peste crema de galbenusuri. Se freaca in continuare,dupa care se framanta aluatul cateva minute .
Aluatul se intinde in foaie groasa ,se taie rondele cu gura unui pahar si se pun in tava neunsa. Se pune peste biscuiti zahar vanilat si se coc la foc iute pana se rumenesc.
Se servesc simpli,cu lapte,cu compot ,cu salata de fructe sau se dau pe razatoare si se servesc cu mere rase
Ingrediente Biscuiti de casa
150g zahar pudra
1 pachet zahar vanilat
150 ml de ulei
4 galbenusuri
300g faina
Un praf de sare
1/2 praf de copt