Bors de sfecla rosie, cu grausor
Instructiuni de preparare Bors de sfecla rosie, cu grausor
Se pune la fiert apa cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii.
Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.
Ingrediente Bors de sfecla rosie, cu grausor
1-2 buc. sfecla rosie,
1 buc praz,
1 morcov,
1 radacina de patrunjel,
1 pastarnac,
1 telina mica,
1 ceapa potrivita,
1 legatura ceapa verde,
1 legatura stevie,
1 legatura hasmatuchi
1 legatura marar,
1 legatura grausor
3-4 cartofi,
1/2 litru bors de putina,
sare,
leustean.