Bors de sfecla rosie, cu grausor

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Bors de sfecla rosie, cu grausor

Se pune la fiert apa cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii.

Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.

Ingrediente Bors de sfecla rosie, cu grausor

1-2 buc. sfecla rosie,

1 buc praz,

1 morcov,

1 radacina de patrunjel,

1 pastarnac,

1 telina mica,

1 ceapa potrivita,

1 legatura ceapa verde,

1 legatura stevie,

1 legatura hasmatuchi

1 legatura marar,

1 legatura grausor

3-4 cartofi,

1/2 litru bors de putina,

sare,

leustean.

Categorii