Supa de varza, cartofi si bacon

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa de varza, cartofi si bacon

Baconul se caleste trei minute in unt topit pana devine crocant. Se scoate, se scurge si se pune deoparte.

In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata. Dupa un minut se adauga varza taiata fin.

Dupa trei minute se adauga cartofii curatati si tocati, fasolea, cimbrul, chimenul si baconul.

Se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc mic 45 de minute. Inainte de servire se drege cu otet si sare.

Ingrediente Supa de varza, cartofi si bacon

2 linguri unt,

180 g bacon,

1 ceapa mare,

1 capatana mica varza alba,

500 g cartofi,

1 ¾ cani fasole din conserva,

1 lingurita cimbru uscat,

1 lingurita seminte chimen,

4 cani supa pui,

1 lingura otet mere,

sare dupa gust.

Categorii