Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos
Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos - Cum se prepara Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos: Pregătește
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos
Andra Mihail ne împărtășește rețeta ei simplă și gustoasă pentru brioșe pufoase, umplute cu ciocolată, un deliciu pentru toate vârstele. Pentru aceste Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos, sunt necesare câteva ingrediente: ouă, făină, zahăr, ulei, lapte și ciocolată.
Ingrediente Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos: 4 ouă 50 g zahăr tos 100 ml lapte 250 gr făină de grâu 50 ml ulei de floarea soarelui fulgi de migdale o tabletă ciocolată 1 linguriță esență de vanilie 1 linguriță praf de copt sareCum se prepara Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos:
Pregătește o tavă de brioșe și pune hârtii de copt. Toacă mărunt ciocolata.
Sparge într-un bol cele 4 ouă, adaugă un praf de sare și zahărul și mixează-le bine până își dublează volumul. Adaugă uleiul, laptele și esență de vanilie și mixează în continuare.
Adaugă praful de copt și făina și încorporează bine. În compoziția obținută, adaugă bucățele de ciocolată și amestecă ușor.
Pune aluat în formele de brioșe până la 3/4 din capacitate pentru că vor crește la copt. Adaugă fulgi de migdale peste fiecare.
Coace brioșele cu ciocolată în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, timp de 25-30 minute sau până devin rumene.
După coacere, scoate-le din cuptor și lasă-le la temperat.
Pudrează brioșele cu zahăr și savurează-le cu mare poftă alături de o cafea sau un pahar cu lapte. Poftă bună!
Ingrediente Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos
Ingrediente Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos:
4 ouă
50 g zahăr tos
100 ml lapte
250 gr făină de grâu
50 ml ulei de floarea soarelui
fulgi de migdale
o tabletă ciocolată
1 linguriță esență de vanilie
1 linguriță praf de copt
sare