Canelloni cu ricotta

Reteta culinara Canelloni cu ricotta din categoria Cannelloni. Cum sa faci Canelloni cu ricotta

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Canelloni cu ricotta

 

Se intampla de multe ori sa ne ramana prin frigider branza dulce de vaci, cas, ricotta care se aseamana foarte bine cu urda noastra. La fel de bine se intampla sa ne trezim la pranz ca ne dorim o masa rapida si gustoasa. Eu o patesc des:)) Am dat o tura prin camara, am gasit tuburile de canelloni, un sos gata preparat din rosii de la prietenii de la Barilla, branzica in frigider, ingredienete potrivite pentru ce-mi doream eu. In umplutura de branza am adaugat cateva frunze de rucola taiate marunt, pentru un plus de aroma si culoare. 

Ingrediente Canelloni cu ricotta

Sare si piper proaspat rasnit dupa gust

O mana de frunze de rucola

2-3 lingura ulei de masline extravirgin

2 linguri smantana grasa

1 lingura griș sau pesmet

12 tuburi de canelloni

50-70 ml apa calda

1 borcan de sos pentru paste de la Barilla (Basilico am folosit eu, merge si Arabiata sau un alt sos pe care-l aveti gata preparat la borcan)

Pentru deasupra: branza framantata sfaramata intre degete sau o alta branza usor intepatoare la gust

Categorii