Canelloni cu ricotta
Reteta culinara Canelloni cu ricotta din categoria Cannelloni. Cum sa faci Canelloni cu ricotta
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Canelloni cu ricotta
Se intampla de multe ori sa ne ramana prin frigider branza dulce de vaci, cas, ricotta care se aseamana foarte bine cu urda noastra. La fel de bine se intampla sa ne trezim la pranz ca ne dorim o masa rapida si gustoasa. Eu o patesc des:)) Am dat o tura prin camara, am gasit tuburile de canelloni, un sos gata preparat din rosii de la prietenii de la Barilla, branzica in frigider, ingredienete potrivite pentru ce-mi doream eu. In umplutura de branza am adaugat cateva frunze de rucola taiate marunt, pentru un plus de aroma si culoare.
Ingrediente Canelloni cu ricotta
Sare si piper proaspat rasnit dupa gust
O mana de frunze de rucola
2-3 lingura ulei de masline extravirgin
2 linguri smantana grasa
1 lingura griș sau pesmet
12 tuburi de canelloni
50-70 ml apa calda
1 borcan de sos pentru paste de la Barilla (Basilico am folosit eu, merge si Arabiata sau un alt sos pe care-l aveti gata preparat la borcan)
Pentru deasupra: branza framantata sfaramata intre degete sau o alta branza usor intepatoare la gust