Cannelloni
Reteta culinara Cannelloni din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni
Prepararea e migaloasa si necesita timp dar rezultatul este unul pe masura. Cannelloni sunt un preparat cu origine in Italia ,un format de pasta sub forma de cilindru ce se prepara la cuptor, iar umplutura este de obicei : carne,branza ,ricotta,spanac...totul ''invelit'' de un sos de rosii si/sau sos Bechamel . Pentru reteta m-am inspirat de aici : https://www.bucataras.ro/retete/canneloni-53473.html .
Ingrediente Cannelloni
600 gr carne tocata de vita
300 gr carne carnati de porc
3 morcovi
1 ceapa
180 gr ciuperci
50 gr parmezan
2 oua
sare
piper
ulei de masline
60 ml vin rosu
ulei de masline
1 catel de usturoi
200 ml suc de rosii
sare
piper
250 ml lapte
25 gr unt
25 gr faina alba tip '00'
nucsoara
sare
18 buc cannelloni
50 gr parmezan