Cannelloni

Reteta culinara Cannelloni din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni

 

Prepararea e migaloasa si necesita timp dar rezultatul este unul pe masura.  Cannelloni sunt un preparat cu origine in Italia ,un format de pasta sub forma de cilindru ce se prepara la cuptor, iar umplutura este de obicei : carne,branza ,ricotta,spanac...totul ''invelit'' de un sos de rosii si/sau sos Bechamel . Pentru reteta m-am inspirat de aici : https://www.bucataras.ro/retete/canneloni-53473.html .

Ingrediente Cannelloni

600 gr carne tocata de vita

300 gr carne carnati de porc

3 morcovi

1 ceapa

180 gr ciuperci

50 gr parmezan

2 oua

sare

piper

ulei de masline

60 ml vin rosu

ulei de masline

1 catel de usturoi

200 ml suc de rosii

sare

piper

250 ml lapte

25 gr unt

25 gr faina alba tip '00'

nucsoara

sare

18 buc cannelloni

50 gr parmezan

Categorii