Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel
Cum se face sucul de roșii. Reteta culinara Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel din categoria Cannelloni. Cum sa faci Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel
INGREDIENTE
Sos Bechamel:
1 lingura unt 1 lingura faina 250ml lapte sare piper nuscoaraIngrediente Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel
15 cannelloni
1 ceapa
3 catei usturoi
250g ricotta
500g spanac proaspat
500ml rosii decojite in bulion
100ml apa
3 linguri ulei
sare
piper
nucsoara
oregano
mozzarella
1 lingura unt
1 lingura faina
250ml lapte
sare
piper
nuscoara