Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel

Cum se face sucul de roșii. Reteta culinara Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel din categoria Cannelloni. Cum sa faci Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel

 

INGREDIENTE
15 cannelloni 1 ceapa 3 catei usturoi 250g ricotta 500g spanac proaspat 500ml rosii decojite in bulion 100ml apa 3 linguri ulei sare piper nucsoara oregano mozzarella

Sos Bechamel:

1 lingura unt 1 lingura faina 250ml lapte sare piper nuscoara

Ingrediente Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel

15 cannelloni

1 ceapa

3 catei usturoi

250g ricotta

500g spanac proaspat

500ml rosii decojite in bulion

100ml apa

3 linguri ulei

sare

piper

nucsoara

oregano

mozzarella

1 lingura unt

1 lingura faina

250ml lapte

sare

piper

nuscoara

Categorii