Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit. Se condimenteaza cartofii cu sare, boia si piper pe toate partile, se asaza intr-o tava si se dau la cuptorul incalzit, pana se coc, dar sa nu se rumeneasca. (aprox 20 minute). Intr-un bol se bate oul spuma si se adauga sare, piper, partea alba de la ceapa, taiata fin si bulionul. Separat, in alt bol se sfarama heringul si se amesteca cu ceapa verde taiata mic, sare, si o treime din compozitia cu ou. Cand s-au copt cartofii se scot si se umplu cu amestecul cu peste apoi se ung cu oul ramas. Se dau la cuptor pana se rumenesc deasupra (aprox. 10 minute). Se servesc calzi.

Ingrediente Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

9 cartofi nu prea mari

1 ou

1 ceapa verde

1 cutie hering in ulei

1 lingurita bulion

sare

piper macinat

boia de ardei iute

Categorii