Cascaval marinat (2 borcane de 450ml)

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cascaval marinat (2 borcane de 450ml)

Rosiile se taie in doua,se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se presara zahar,sare,felii de usturoi si rozmarin;se toarna 4 linguri de ulei si se dau la cuptor sa se usuce bine cca. 2 ore. Cascavalul se taie cuburi si se pune in borcane.Se adauga ceapa tocata,rosiile uscate, frunze de busuioc si ardeii iuti intregi. Se amesteca supa cu otet si restul de ulei si se toarna in borcane;se pun in final boabele de piper ,si se lasa sa se marineze.

Ingrediente Cascaval marinat (2 borcane de 450ml)

300g rosii cherry,2 lingurite zahar,2 lingurite sare, catei de usturoi, de rozmarin tocate,150 ml ulei,2 cepe, ardei iuti,300g cascaval moale,100ml supa,4 linguri otet,piper boabe

Categorii