Champignons cremoase cu somon in crusta

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Champignons cremoase cu somon in crusta

Mod de preparare file: Fileul se spala, si se usuca bine. Pe o farfurie intinsa se pun amestecul de provence, sarea, piperul si susanul. Fileului i se face o crusta din susan si amestec apoi se pune in togaia incinsa cu ulei. Se adauga si gimbirul si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe un servetel de hartie. Se servesc stropite cu suc de lamaie. Mod de preparare champignon: Intro tigaie se incinge uleiul si se adauga ciupercile. Se calesc 5 minute la foc mare. Se adauga apoi ceapa si usturoiul si se calesc 2-3 minute la foc mediu. Se adauga pasta de tomate si supa si se lasa fara capac maxim 10 minute. Se adauga apoi salvia si smantana si se mai lasa 5 minute . Se condimenteaza si se adauga ceapa.

Ingrediente Champignons cremoase cu somon in crusta

Ingrediente pentru file de somon: 2 fiel de somon fara piele

2 ligurite de amestec provence

sare

piper, linguri susan galben

3cm gimbir proaspat taiat in sfert

1lingura ulei de masline

2 felii de lamaie.

Ingrediente pentru champignon: 15 champignon de marime medie spalate si taiate in sferturi

1 ceapa taiata marunt

2 catei de usturoi taiati marunt

2 linguri de ulei masline

2 linguri de tomate pasta

130ml supa legume

100ml smantana acra

2 frunze salvie tocate marunt

1 legatura de ceapa verde tocata foarte fin

sare

piper

boia de ardei iute dupa gust.

Categorii