Chec cu ulei de masline - cake made with olive oil
Instructiuni de preparare Chec cu ulei de masline - cake made with olive oil
Se amesteca bine zaharul si uleiul. Se adauga pe rind ouale, laptele, vanilia, sucul si coaja de lamiie .
Treptat incorporam faina si praful de copt. Se unge o forma de prajitura cu ulei, se toarna compozitia si se tine in cuptor 45min la 180 de grade.Am vrut sa fac un experiment si am copt prajitura in conuri de inghetata.
Nu e o idee prea buna, conurile se inmoaie in cuptor si sint mai greu de scos din gratar, dar gustul nu se schimba si e o "inghetata" delicioasa, iar daca mai pui si ceva gem de portocale, facut de mine , nu te mai opresti din mincat.
Ingrediente Chec cu ulei de masline - cake made with olive oil
1cup zahar
1 1/2cup ulei
2 oua
11/2cup lapte
sucul de la o lamiie
coaja de la o lamiie
4 1/2 cup faina
vanilie
1 lingurita praf de copt