Cheesecake cu ciocolata, bezea rosie si coulis de zmeura

Reteta culinara Cheesecake cu ciocolata, bezea rosie si coulis de zmeura din categoria Torturi. Cum sa faci Cheesecake cu ciocolata, bezea rosie si coulis de zmeura
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cheesecake cu ciocolata, bezea rosie si coulis de zmeura
Pe scurt “Cheesecake Mimi”. Cine este Mimi si de ce Mimi? Am sa incerc sa va spun pe scurt…Mimi este un om drag si important din viata mea. A avut grija de mine cat am fost graviduta, ma ajutat sa aduc pe lume un baietel prematur si a participat la multe alte evenimente importante din viata mea. Este un om puternic care iubeste copiii, este daruita meseriei, ii ajuta pe cei din jur, are mereu o vorba buna, dar te si cearta atunci cand e nevoie. De 8 Martie am vrut sa-i aduc un zambet pe chipul trist. Din pacate, Mimi, trece printr-o perioada trista, a pierdut pe cineva foarte drag… Pentru ca iubeste ciocolata m-am gandit sa-i fac o tarta cu ciocolata, cu putin rosu care sa reprezinte primavara si ziua asta speciala de 8 Martie...
Ingrediente Cheesecake cu ciocolata, bezea rosie si coulis de zmeura
200 gr biscuit simpli cu miere
2 linguri cacao neagra
3 linguri zahar brut
80 gr unt gras
3-4 linguri lapte rece
Pentru umplutura:
500 gr branza proaspata de vaci
2 linguri smantana grasa
3 galbenusuri
200 gr ciocolata 40%cacao
2-3 linguri lapte
3-4 picaturi esenta de zmeura
100 gr zahar alb
2 linguri amidon alimentar
Pentru bezea:
3 albusuri
100 ml apa
100 gr zahar alb
1 varf de cutit colorant rosu(praf)
Pentru coulis de zmeura:
300 gr zmeura(congelata am folosit eu)
3-4 linguri apa
50 gr zahar