Cherry Cheese Torte - Torta de Visine cu Brinza Philadelphia

Instructiuni de preparare Cherry Cheese Torte - Torta de Visine cu Brinza Philadelphia
Ingrediente Cherry Cheese Torte - Torta de Visine cu Brinza Philadelphia
- 2oo gr. piscoturi sampanie
- 1 pachet brinza Philadelphia 250 gr.- la
temperatura camerei (sa fie moale!)
- 250 gr.plus 1 lingurita zahar to
divizat
- 2 lingurite vanilie extract sau zahar vanilat
2 pli-
culete
- 2 lingurite zeama de lamiie
- 1 lingurita coaja rasa de lamiie (data pe razatoarea
cu gaurele mici)
- 500 ml frisca lichida
- 750 gr (1 cutie mare) de visine pt umplutura
placinta* sau "pie filling" (*cine nu are poate
folosi compot cu visine in care se adauga 2 lingurite
de amidon se pune pe foc mic doar sucul de la compot
in care s-a adaugat si dizolvat in prealabil amido-
nul cind este legat ca o smintina
nu prea groasa,se
ia de pe foc,se pun visinile inapoi
se amesteca usor
se pune la frigider.