Chifle chinezesti la abur (chinese steamed buns)

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Chifle chinezesti la abur (chinese steamed buns)

A amestecat bine apa,zaharul,drojdia si otetul,apoi a adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt,am amestecat bine si a acoperit vasul,lasindu-l pina azi dimineata,cind nu a facut decit sa amestec acest starter cu .

Spre a impiedica lipirea de cosul steamer-ului.se lasa la steamer 15 minute si apoi se scot si se lasa la racorit si uscat.

Sau se servesc calde,unse cu miere sau gemul preferat si insotind o cana de ceai sau de lapte ,intr-o dimineata intunecoasa si cetoasa de noiembrie .

Ingrediente Chifle chinezesti la abur (chinese steamed buns)

125 g faina ,

1 lingurita zahar,

1 lingurita praf de copt,

1/2 lingura drojdie uscata,

1 lingurita otet,

150 ml apa calduta.

500 grame faina ,

1/2 lingurita de sare,

Categorii