Chifle chinezesti la abur (chinese steamed buns)
Instructiuni de preparare Chifle chinezesti la abur (chinese steamed buns)
A amestecat bine apa,zaharul,drojdia si otetul,apoi a adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt,am amestecat bine si a acoperit vasul,lasindu-l pina azi dimineata,cind nu a facut decit sa amestec acest starter cu .
Spre a impiedica lipirea de cosul steamer-ului.se lasa la steamer 15 minute si apoi se scot si se lasa la racorit si uscat.
Sau se servesc calde,unse cu miere sau gemul preferat si insotind o cana de ceai sau de lapte ,intr-o dimineata intunecoasa si cetoasa de noiembrie .
Ingrediente Chifle chinezesti la abur (chinese steamed buns)
125 g faina ,
1 lingurita zahar,
1 lingurita praf de copt,
1/2 lingura drojdie uscata,
1 lingurita otet,
150 ml apa calduta.
500 grame faina ,
1/2 lingurita de sare,