CHIFTELE DE CRAB

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare CHIFTELE DE CRAB

Într-un castron, se amesteca sucul de lamâie verde, mierea si 1 lingura de mustar. Se adauga pepenele galben, ardeiul gras si rosiile; se amesteca bine. Se pun la frigider pâna când se servesc. Într-un castron separat, se pun carnea de crab, ceapa verde, restul de 2 lingurite de mustar si sarea. Se bat albusurile pâna se Întaresc si se Înglobeaza usor În amestecul cu carne de crab. Se formeaza 8 chiftele. Se dau chiftelele prin pesmet. Într-o tigaie mare de teflon, se Încalzeste 1 lingura de ulei la foc potrivit. Se adauga 4 chiftele de crab si se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt fierbinti si facute. Se scot chiftelele de crab pe o farfurie. Se repeta operatiunile cu restul de 1 lingura de ulei si 4 chiftele de crab. Chiftelele de crab se servesc cu garnitura alaturi.

Ingrediente CHIFTELE DE CRAB

1/4 cana suc proaspat de lamâie verde

2 linguri miere

1 lingura plus 2 lingurite mustar de Dijon

2 cani pepene galben taiat bucati (1 cm)

1 ardei gras verde

taiat cubulete

1 cana rosii cherry

taiate În sferturi

450 g carne de crab

curatata de cartilagii

4 cepe verzi

taiate felii ~ubtiri

1/2 lingurita sare

2 albusuri de ou

1/2 cana pesmet simplu

2 linguri ulei de masline

Categorii